Wat zou jij je ex willen sturen op Valentijnsdag?

Wat zou jij je Ex willen sturen op Valentijnsdag?

14 Februari = Valentijn, de dag van de (anonieme) liefde. Op Valentijnsdag sturen we presentjes zonder afzender. De ontvanger mag zich verbazen en afvragen wie de stille aanbidder is. Ik sluit niet uit dat jij je ook wel eens als verliefde puber iets verstuurd hebt. Sterker nog, misschien hebben jullie elkaar wel op die manier leren kennen, zijn jullie met elkaar getrouwd en in het bekende “huisje, boompje, beestje” beland.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je van het versturen van berichtjes en cadeautjes in een echtscheiding terecht bent gekomen. Je partner was misschien niet zo gecharmeerd van je wisselende en al dan niet vluchtige contacten.

Kijk altijd uit met wat je stuurt en naar wie. Mijn tip: Als je een berichtje niet aan je partner kunt laten lezen, verstuur het dan niet.

Kan Valentijnsdag ook na beëindigen van een relatie nog invulling krijgen? 

Zou jij je ex-partner nog iets willen sturen? Zo ja, wat zou dat dan zijn?

Dit vroeg ik aan een vriend die een aantal jaren geleden is gescheiden. Nou dat zou ik wel weten “Een cactus stuur ik haar met liefde!”

Wat stuur jij je ex met Valentijnsdag

Eerlijk gezegd kon ik hier de humor wel van inzien. De stekeligheden (over en weer) hadden zij niet overwonnen en hierdoor hadden ze elkaar uiteindelijk verloren. Jammer, want iedereen was het over eens. Het was zo’n leuk stel.

Stuur jij je geliefde vandaag rozen? Investeer je elke dag in je relatie?

Dát beeld roep ik ook graag op, maar wel in de tegenwoordige tijd. Zeg nou zelf, je wíl toch een leuk stel zijn, wat de buitenwereld er ook van vindt? Liefde is ondoorgrondelijk en sommige matches zijn “made in heaven”. Hoe onvoorstelbaar de combinatie ook lijkt te zijn. Stuur jij je geliefde vandaag rozen? Investeer je elke dag in je relatie?

Wat stuur jij je ex op valentijnsdag

Dat lijkt mij een goede basis om nooit een cactus aan je ex te hoeven sturen!

Over de auteur, Arnoud Vos

Arnoud is een deskundige en ervaren financieel professional die zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in de begeleiding bij scheiding.
De kracht van Arnoud is dat hij op de juiste momenten empathisch is naar het individu en op het juiste moment duidelijk, doortastend en richtinggevend. Hiermee stuurt hij het proces zo optimaal mogelijk richting niet alleen een faire deal voor beide partijen maar ook een deal waar beide partijen zich goed/gehoord bij voelen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Success message!
Warning message!
Error message!