Over Arnoud

Volpa is opgericht door Arnoud Vos.

Arnoud is een deskundige en ervaren financieel professional die zich heeft gespecialiseerd in de begeleiding bij scheiding.
De kracht van Arnoud is dat hij duidelijk, doortastend, richtinggevend en op de juiste momenten empathisch is.

Hiermee stuurt hij het proces zo optimaal mogelijk richting:

- een faire deal voor beide partijen
- een deal waar beide partijen zich goed/gehoord bij voelen. 

Arnoud is prettig in de omgang en is goed op de hoogte van alle zaken die rondom scheiding spelen.

Hij biedt een luisterend oor, analyseert, legt uit wat de (on)mogelijkheden zijn en is proactief in zijn advies. Hij is getrouwd en vader van drie volwassen zoons. Wielrennen is zijn passie. Zowel óp als naast de fiets. Hij is verzorger bij Sensa Kanjers voor Kanjers Cycling Team en heeft als begeleider heel Europa doorkruist.

De begeleiding stemt hij af op de wensen en de behoeften van zijn klanten. De insteek bij een scheiding is dat beide ex-partners gezamenlijk deelnemen aan de gesprekken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je als één van de (ex-)partners door Arnoud te laten begeleiden. Dat kan zowel tijdens het scheidingsproces of zelfs jaren na de scheiding. Om de kwaliteit te waarborgen is Arnoud ingeschreven in het Register Financieel Echtscheiding Adviseur.

Verhalen rond scheiding 

Lees in mijn gratis e-book verhalen van stellen die in de haast niet voldoende aan de toekomst hebben gedacht en voorkom dezelfde ellende en worstelingen.