Voorkom onnodig financiële problemen na je scheiding

Lees in mijn gratis e-book verhalen over stellen die in de emotie van de scheiding niet voldoende aan de toekomst hebben gedacht. Dit hoeft jou niet te gebeuren. 


Financiële valkuilen bij scheiding

Dit vinden anderen van het
e-book...

Het e-book heeft mij direct veel geld bespaard!

Ik wilde direct weten wat mijn huis zou opleveren bij verkoop en had de makelaar al gebeld voor een taxatie. Gelukkig las ik in het e-book dat eerst de financiële afspraken in de scheiding duidelijk moeten zijn voordat waardebepaling zinvol is.

Andries V.
Rheden
financiele missers

Scheiden doen we als het goed is niet zo vaak. Daarom is het goed voorbereid te zijn door de verhalen te lezen van degenen die je zijn voorgegaan. 

even lachen

"Dat overkomt ons niet!". Enkele absurde situaties op een rij. Ook al is de periode waar je in zit moeilijk, soms kan het goed zijn om een situatie met humor te benaderen.

herkenning

Drie verhalen, drie situaties. Verhalen die voor herkenning zorgen en die je helpen om zo goed mogelijk met jouw eigen situatie om te gaan.

Bewezen methode

De meerwaarde van een goede regie tijdens je scheiding en het werken met het gestructureerde stappenplan van Arnoud.

Krijg als eerste toegang tot het nieuwe e-book!

Het e-book is gereed in het begin van 2022.
Schrijf je nu in en ontvang het e-book als een van de eersten.

Lees alvast deze belangrijke artikelen: 

Door het boek aan te vragen heb jij al een voorsprong bij de voorbereiding op een goede financiële toekomst. Neem alvast vrijblijvend contact op bij vragen.